Acasă Actualitate Interpol: copilul nu este un obstacol în calea extrădării. Bica și Udrea...

Interpol: copilul nu este un obstacol în calea extrădării. Bica și Udrea au fost arestate preventiv pentru 2 luni în Costa Rica

DISTRIBUIȚI

Elena Udrea şi Alina Bica au fost prezentate, joi seara, ora României, în faţa unor judecători din Costa Rica, cu propunere de arestare preventivă, pe numele celor două fiind emisă, joi dimineață ora României o ordonanţă de reţinere.

Judecătorii au decis arestarea preventivă pentru două luni a acestora. Așa arată închisoarea în care stau Udrea și Bica. Cele două nu vorbesc spaniola.

Șeful Biroului Interpol din Costa Rica a anunțat că cele două fugare condamnate definitiv în România pentru fapte de corupție au fost reținute în colaborare cu Biroul Interpol București și Serviciul Secret Costarican aflat în subordinea directă a noului președinte din Costa Rica care a câștigat alegerile cu o campanie.

Șeful Interpol a declarat că cel mai important în acest moment este copilul Elenei Udrea în vârstă de 2 săptămâni dar acesta nu este un obstacol în calea extrădării acesteia în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.