Home Actualitate HOROSCOP 20 APRILIE 2024

HOROSCOP 20 APRILIE 2024

DISTRIBUIŢI

HOROSCOP 20 APRILIE 2024

Berbec

Unii nativi plănuiesc concedii pe alte meleaguri, alții trebuie să facă delegații chiar săptămâna viitoare. Nici rudele apropiate și prietenii nu sunt prea diplomați cu dv. și parcă v-a dispărut dintr-odată pofta de viață.

Taur

Relația cu persoana iubită este parcă și mai tensionată, în primul rând pentru că aceasta de simte obligată să vă țină „lecții“ de atitudine. Este posibil să nu reușiți să vă achitați datoriile.

Gemeni

Nici colegii, nici prietenii nu vă sprijină suficient, iar obligațiile vă țin departe de casă. Sistați pentru moment diligențele necesare unor deplasări mai lungi și faceți „investiții“ pentru sănătate.

Rac

Relația de cuplu este instabilă și nu vă puteți baza pe partenerul de viață. Vă asumați mai multe activități decât puteți finaliza. Majoritatea se ocupă de recuperarea unor moșteniri cu probleme.

Leu

Excelente rezultate financiare și relații familiale excepționale, însă numai pentru cei care nu se decid să părăsească actualul „colectiv“. Majoritatea nativilor tineri au impresia că bat pasul pe loc.

Fecioară

Celibatarii sunt din ce în ce mai conștienți că trebuie să se căsătorească și sunt gata să accepte orice propunere. Seara nu aveți cum să ocoliți o întâlnire festivă.

Balanță

Nu vă plac deloc schimbările care au loc acum la nivel profesional, mai ales că nici din punct de vedere financiar nu faceți față cheltuielilor comune. Toată ziua, vorbiți prea mult, dezvăluiți secrete.

Scorpion

Preferați să nu mai vorbiți cu nimeni despre intențiile dv.. Familiștii vor să se separe de persoana iubită, iar celibatarii vor să se căsătorească în secret, pentru a evita stresul unor critici nemeritate.

Săgetător

Invidiile provocate de succesele financiare excepționale rămân la ordinea zilei. Cei mai mulți doresc să înlocuiască fostele relații de amiciție cu unele colegiale, însă au parte de reacții agresive.

Capricorn

Persoana iubită este mult prea stresată de propriile probleme pentru a fi capabilă să vă înțeleagă cu adevărat. Cu toate că sunteți admirați și adorați, preferați să vă păstrați independența.

Vărsător

Considerați că în această zi este necesar să acordați mai multă atenție perfecționării unui anumit hobby. Relațiile cu străinătatea sunt benefice.

Pești

Vă afirmați personalitatea întregul week-end într-o manieră excesivă. Seara, veți prefera să „reconfigurați“ relațiile cu persoana iubită, pentru ca apoi să reorganizați toate relațiile familiale.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.