Home Actualitate HOROSCOP 25 APRILIE 2024

HOROSCOP 25 APRILIE 2024

DISTRIBUIŢI
HOROSCOP 25 APRILIE 2024
Berbec
Vă puteți face prieteni noi sau, pur și simplu, vă puteți împăca cu cei de care v-ați despărțit nu demult. Cariera a devenit foarte importantă pentru tine și cei din jur știu asta, mai ales familia și amicii.
Taur
Originali și revoluționari mai mult ca de obicei, sunteți din nou avertizat să circulați cu atenție. Îți place să știi tot ceea ce este nou, îți place să te exprimi, să le arăți celor din jur ce simți.
Gemeni
Dimineața, vei căuta sprijin la rude. Te vei implica voluntar într-o activitate cu scop umanitar.
Rac
Cuplurile formate din Raci și Capricorni se gåndesc la separare, se critică etc. Ceilalți, doar se contrazic.
Leu
Pierdeți din senzualitate, dar câștigați în stabilitatea sentimentelor și a relațiilor amoroase. Vei avea o zi minunată.
Fecioară
Apreciat pentru fidelitate, dispuneți și de o senzualitate care vă permite să vă recuceriți partenerul. Cei din jur îți solicită ajutor și trebuie să faci planuri detaliate pentru a reuși să îi ajuți pe toți.
Balanță
Toate activitățile de astăzi se încheie cu o situație deloc plăcută pentru partenerul dvs. de cuplu. Vei lua decizii importante, te vei ocupa de probleme familiale.
Scorpion
Puteți fi surprins în timpul unui adulter sau al unei activități intime. Reacție bizară și neplăcută. |ți place ce faci la serviciu și rezultatele sunt ca de obicei pozitive.
Săgetător
Jovial și leneș, sunteți tentat să faceți excese de tot felul, care vă subminează starea de sănătate. Te vei simți în armonie cu tot ceea ce te înconjoară.
Capricorn
Aveți noroc să vă găsiți servicii noi și mai bine plătite, dar renunțați greu la cariera anterioară. Un coleg te va face să te simți frustrat.
Vărsător
Vă încăpățânați să căutați alte mijloace de subzistență, dar nu veți reuși azi să faceți rost de bani. Îți place însă să fii disciplinat.
Pești
Nu veți reuși să achitați toate reparațiile începute, decât dacă veți munci din ce în ce mai mult. Ești energic și poți să iei decizii rapide.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.