Home Actualitate Ilie Botoș s-a pensionat astăzi, la 51 de ani și va încasa...

Ilie Botoș s-a pensionat astăzi, la 51 de ani și va încasa o pensie lunară de 24.000 de lei

DISTRIBUIŢI

Dacă va trăi până la 80 de ani, Ilie Botoș va încasa 1.920.000 EURO (unmilionnouăsutedouăzecidemiideeuro) din pensiile primite de la statul român. Nu vă enervați că doar n-a lucrat ca profesor sau medic, ci între 2003 și 2006 a fost Procuror General. Desigur că dacă ar fi fost vreun erou al României sau dacă s-ar fi remarcat cu ceva pozitiv în activitatea sa, fostul procuror general al României ar fi meritat, poate, o sumă mai mare de bani. Dar Botoș s-a remarcat doar prin nemerniciile sale. Sub Botoș, dosarele Mineriadei și Revoluției au fost lăsate în nelucrare pentru a interveni prescripția, Botoș a fost unul dintre cei care l-au făcut scăpat pe teroristul Omar Hayssam motiv pentru care a și fost obligat să demisioneze la pachet cu șeful de la „doi și-un sfert” Virgil Ardelean (cunoscut și sub „diminutivul” Vulpea) și cu sclavii lui SOV: infractorul post-mortem  Radu Timofte, șeful SRI și Gheorghe Fulga, șeful SIE. De altfel, sub conducerea lui Botoș procurorii Cătălin Purcărin și Irinel Păun l-au scăpat pe SOV de toate dosarele penale FNI-FNA-BRS-BID în care l-a inculpat ulterior echipa condusă de Laura Codruța Kovesi formată din procurorii Marius Iacob și Horia Șelaru iar acum SOV va petrece cel puțin 6 ani la închisoare.
Ilie Botoș s-a remarcat încă din anul 1990, în ancheta în cazul elicopterului IAR-330 nr. 72 în care se aflau, arestați, generalii Nuță, şeful Inspectoratului General al Miliției române, fostul şef al Direcției a IV-a – Contrainformaţii Militare şi adjunctul său, general-maior Velicu Mihalea și care a fost doborât de militarii din garnizona Alba Iulia cu rafale scurte, de câte 3-5 proiectile de diferite calibre, de la sol. 12 proiectile calibru 7,62 mm au atins aparatul, avariind instalaţia de alimentare cu combustibil şi pe cea a comenzii hidraulice, elicopterul prăbuşindu-se şi luând foc. Toţi cei din elicopter au murit arşi.
Botoș a închis dosarul ca fiind un accident de muncă provocat de echipajul elicopterului.
Aranjamentul ca Ilie Botoș să se ocupe de dosar l-a făcut „bătrânul” general-maior Ioniţă Botoș, șeful comandamentului Serviciilor Armatei în 1990, cel care a primit pe 14 iunie 1990, de la Ion Iliescu, ordinul de a încazarma și hrăni circa 990 de mineri în două unităţi militare ale MApN de pe şoseaua Olteniţei din Bucureşti. Ofiţerii de intendenţă ale celor 2 unităţi care au dus la bun sfârşit această misiune erau locotenenţii majori Gabriel Oprea şi Eugen Bejinariu.

Și ca imaginea acestui fost șmecher al statului român să fie completă a și mințit cu nerușinare în CV că doar mulți știu, puțini pricep. Așa că penibilul ăsta și-a trecut în CV că  e cercetător științific la o „academie” din Germania care de fapt e un club de arte marțiale.

Acum nu-i așa că merită 5333 de EURO pe lună pensie, după cum dezvăluia astăzi jurnalistul Ionel Stoica de la Adevărul? Că doar v-am spus că n-a lucrat ca medic sau profesor!

CITEȘTE ȘI Wikileaks dezvăluie încă un penibil, Ilie Botoş

50 ARII

  1. Merita,cum sa nu !!!!
    Cei cu facultati ies la pensie ( daca mai apuca ) cu frumoasa suma de 749 lei ,scuze probabil acum pensia ,,unica” a mai crescut cu 100 lei !!!!
    Numai noi si africanii mai suntem atat de cretini !!!!

  2. Vai de noi si mai zicem ca de ce pleaca tineri din tara ,pai cum sa mai stea pe un salariu de 200 eur. Cum sasi întemeieze o familie sasi cumpere o casa cînd un hot si un bandit i-a pensia echivalentul a două apartamente,cine îmi poate da si mi-e o explicație,ca mie îmi trebuie 30 de ani sami platesc rata la apartament.

  3. Merită pentru ca sistemul este putred si nimeni vreodată nu va reuși sa-l schimbe, face parte dintr-o casta ca multe altele.
    Romania putrezeste zilnic cu astfel de oameni, felicitări tinerilor care au reusit sa plece.

  4. E normal pentru domnia sa. Se vede cine munceste in tara asta. Sa ne fie exemplu de munca pentru toti nu sa ne tot plingem ca nu avem si sa vedem cit cistiga altii. Bravo celor ce cistiga pentru ca merita, munca trebuie rasplatita.

  5. Oameni buni, pe 10 noembrie sunt alegeri prezidentiale. Pe langa votul de presedinte sa se puna si un vot care sa specifice ca pensiile speciale sa se poata acorda la toti pensionarii nu numai la hotii din ministere. Dar acest lucru nu o sa se intample pentru ca , binenteles nu sunt bani. Pai daca pentru prosti care au muncit 30 ani la CAP sau 45 de ani si iau pensii de 1200-1500 dece sa nu beneficieze si ei de o pensie speciala de minim 5000 de lei, cå doar nu sunt 25000 cum vor hotii din ministere. Sa le fie rusine ca si-ai batut joc de totii romanii. Pana la alegerile prezidentiale haideti sa ducem vorba aceasta pe toate saiturile de socializare ca pana pe 10 sa se gaseascå o intrebare care trebuie pusa si pe hartie. Daca nu se va intimpla o så ne meritam soarta.

  6. Nu credeti ca fiecare TREBUIE sa primeasca salariu si pensie pentru si echivalentul serviciilor aduse poporului care de fapt TREBUIE sa fie considera pe drept cuvant a fi statul, nu catorva tradatori de neam, corupti di delicventii care conduc acum administrative Romania??
    Un om ca cel in cauza care nu si-a facut treaba nu merita pensie ci puscarie, confiscarea averii si munca silnica pana acopera pagubele produse in timpul carierei…
    Nu credeti?

  7. NU au murit toți arși. Unul dintre iloți, comandantul se pare, s-a tîrît, rănit, la oarecare distanță de epava elicopterului și a mai trăit circa 12 ore. Dar, timp de 24 de ore nu a venit nimeni la locul prăbușirii. Ordinul de a fi doborît elicopterul – condus de cel mai bun pilot de elicopter din Ardeal – fusese dat de ministrul Apărării, EDITAT Nicolae Militaru.
    Aceste fapte atestă că a fost o conspirație pentru a fi uciși cei doi generali, care cunoșteau multe despre conspiratori – inclusiv despre generalul (rtg.) Nicolae Militaru, trecut în rezervă fiindcă era agent KGB.
    Ilie Botoș a fost sprijinit să promoveze fiindcă tac’su făcuse parte dintre conspiratori loviturii de stat din decembrie 1989.
    Iar acum trebuie să-i plătim o pensie scandaloasă, în loc să fie atîrnat în ștreang!

  8. Până la 65 de ani, cu așa pensie, să tot trăiască.
    Restul, să trăiască, să muncească sa asigure pensie împuțiților de genul ăsta. Ce merite au ei și cu ce au contribuit ei la fondul de pensii, pentru a fi pensionați atât de devreme și cu pensii așa mari!!! ???

  9. Legile date de statul Roman sunt strimbe; se tot spune ca aceste pensii sunt date pentru anumite categorii de salariati care in timpul activitatii au fost restrictionati pentru a presta alte activitati private dar au primit salarii pe masura . Ce uzura fizica si psihica au pentru reducerea virstei de pensionare in comparatie cu alte categorii de salariati? Da suntem deacord cu cei care au fost in teatre de operare, dar restul stau in garnizoane si joaca table ,noroc ca se mai organizeaza cate o parada si mai fac ceva instructie.
    Ne-am plictisit de sloganele tuturor politicienilor care incita populatia cu sloganul ” nu sunt bani pentru pensii, alocatii, salarii”, dar unde sunt acesti bani? Din munca noastra de-o viata in baza unei legi timpite se retine lunar 25% pentru pensie timp de 35-42 ani bani pe care statul cica a-i gestioneaza. D-l stat te rugam da o lege ca acesti bani sa fie virati intr-un cont personal in banca periodic transformati in depozite cu restrictionarea de a-i ridica pana la virsta de 55 ani si nu-ti mai cere nimeni la iesirea la pensie nici un ban.

  10. bravo, bine că mi-au luat mie urmașul, persoană cu handicap mi-au luat 640 roni, îmi mă amenință cu anafu ptr 11960, să-i dea la boțoș și la alții, ce merg la băi an de an, eu când am făcut au spus că n-am dreptul cu tetraspareză spastică, au dreptul ăia sănătoși LUAVA-R DRACU DE OLIGOFENICI DE LA PENSII ȘI JARVE IMPUȚITE

  11. Toti astia sunt neamuri rude sau copii de fosti! Corect este sa fie data o singura lege penru toti care sa fie calculata pe baza de contributia fiecaruia si varsta de pensionare minima pentru vechime sa fie 65 de ani !Astia au voie sa cicule ca sa cheltuie pensiile,NU?

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.